MyBanners
Ik geef eerst een korte uitleg wat ik doe en hoe spiritueel zijde schilderen werkt. Vervolgens wordt er een lootje getrokken en voor deze persoon ga ik een zakdoekje schilderen. Zodra het zakdoekje is geschilderd geef ik uitleg over wat de kleuren en de patronen over de betreffende persoon zegt. (Ik kan ongeveer 5 zakdoekjes per uur schilderen).

De vergoeding voor deze avond is € 100, inclusief vergoeding voor verreden kilometers.

Waarom Zijdeschilderen?
Wanneer de zijderups zijn cocon spint, spint zij tegelijkertijd een etherische draad mee om te kunnen transformeren van rups naar vlinder. Als de cocon gesponnen wordt tot zijde behoudt de zijde te allen tijde dit etherische energielichaam. Echter de energie van de zijde is ‘in de war geraakt’ en heeft zijn patroon verloren. Door de zijde te beschilderen geef je het patroon een nieuwe structuur, waarbij je tegelijkertijd energie kunt toevoegen. Doordat ik mij ook bezig houdt met genezende energieën, kan ik dus deze genezende energie ook aan de zijde toevoegen. Lees verder hierover >>

Het volgende stukje is in 1998 voor mij gechanneld door dr. Saskia Bosman:

“Tijdens het schilderen komen lichtsymbolen in een ongetransformeerde vorm in de zijde terecht. Deze lichtsymbolen maken voor veel mensen zichtbaar wat voor hen ervoor nog onzichtbaar was. Hierdoor worden hun diepste herinneringen geactiveerd en worden zij zich bewust van hun subtiele energie en van de oorspronkelijke vorm waarin deze symbolen aangeboden worden.
Wanneer u de zijde beschildert, stemt u zich af op de bron van het universum en op de ontvangende persoon. Zo komen vanzelf via de pigmenten de symbolen en ervan afgeleide energie in de zijde terecht. De ontvanger die het ziet en die het in zijn omgeving of om zich heen heeft, wordt daardoor geactiveerd op een diep niveau. Er worden zelfs blokkades mee opgeheven, energetische blokkades die de groei van de persoon belemmeren. Dat is een hele belangrijke werking van deze lichtsymbolen. Door uw artistieke gave maakt u zichtbaar wat voor velen nog onzichtbaar is en opent zo voor hen de deur naar het onzichtbare, naar de wereld van hun innerlijke licht, waar u allen naar toe evolueert.”

Henriëtte Willemse